vrijdag 8 september 2023

Het is om af te pikken...

Zachtjes verlangen we naar regen, ijs, sneeuw, wind. We mogen echt niet klagen, maar 31 graden volle zon en dan alleen maar sjouwen met hooibalen en vrachtwagenbanden om parcoursen te bouwen voor het grut is best heftig. Zo maar weer eens een waterbreakje en dan lekker watersportdag: sponzen gooien, buiksliden, verkoeling! Zojuist de tuinslang maar even op mezelf en 60 vrijwilligers gezet ;)

Ik moet het nog maar weer eens zeggen: gotta love vijfdeklas Barlaeanen. Ze zweten, ze werken, ze dragen verantwoordelijkheid, ze zijn docenten in de dop (maar verzuchten allemaal dat echt nooit te gaan doen, veel te zwaar, die kinderen alsmaar), ze dragen de kinderen, ze dragen dit kamp. Wat een helden. 

Inmiddels is de watersport dag in volle gang! Heerlijk. 

Ik krijg vragen waarom er zoveel meer foto's van DE zijn: simpel. Op DE zitten twee mensen wiens hobby foto's maken is, op ABC niet. Het bijhouden van blog, foto's, film is echt een extraatje wat we met man en macht goed pogen te doen, maar belangrijkste is natuurlijk dat we jullie kinderen in de gaten houden, helpen en doen groeien. Met of zonder beeldmateriaal...

7 opmerkingen:

  1. Dat klinkt als hard werken! Lang leve de tuinslang!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helden zijn jullie, dank!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beeldmateriaal of niet: het klinkt als een top kamp!! Dank jullie wel leerkrachten en hulpmentoren!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aan de foto’s te zien hebben ze een geweldig kamp. Een goede manier om elkaar beter te leren kennen! Dank voor alle prachtige foto’s (zodat we ook kunnen meegenieten)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dank jullie wel. Onder de indruk van de introductieweek die jullie verzorgen met elkaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat klinkt het allemaal geweldig, heel veel dank!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een heerlijk (beeld)verslag, veel gezelliger dan het nieuws zo 's ochtends bij een kopje koffie. En zo als al velen voor mij, wat een geweldig kamp, op naar een top jaar! Dank jullie wel!

    BeantwoordenVerwijderen