maandag 28 augustus 2023

Brief 2 Kennismakingsdagen

Aan alle eersteklassers (en een beetje aan hun ouders),

Zoals jullie hebben kunnen lezen in de ‘1e brief 2023-2024’,  beginnen we weer op maandag 4 september, maar worden jullie pas op dinsdag 5 september om 9.00 uur (zie schema in de 1e brief voor lokalen en eindtijd) verwacht om je rooster op te halen. Neem een pen en je agenda mee.

Kennismaking met de school

Om je je zo snel mogelijk thuis te laten voelen op het Barlaeus, zullen de eerste drie lesdagen na de zomervakantie kennismakingsdagen zijn met een speciaal programma. De kennismakingsdagen zijn van woensdag 6 t/m vrijdag 8 september. Het programma ziet er als volgt uit:

Woensdag 6 september     

  • kennismakingsprogramma in de klas & rondom school van 8.30 uur – ong. 15.15 uur    
  • lokalen: 1a: 1.1 / 1b: 1.2 / 1c: 1.10 / 1d: 1.11 / 1e: 1.12
  • fiets mee, als dat onmogelijk is: OV-kaart

Donderdag 7 & vrijdag 8 september       

Verzamelen kamperen:

  • 1a & 1b & 1c: 9.00 uur op het Voorlandpad in de Watergraafsmeer
  • 1d & 1e: 9.30 uur op het Voorlandpad in de Watergraafsmeer
  • Let goed op waar je je precies moet melden op het Voorlandpad
  • Fiets is onontbeerlijk!
  • Op vrijdag zijn we om 16.00 uur weer terug op het Voorlandpad.

Fietsen

De fietsen moeten sinds twee jaar geparkeerd worden in de fietsenstalling onder het Leidseplein (Kleine Gartmanplantsoen 31); er komen tags om het inchecken te bespoedigen. Op de eerste dinsdag moet je nog inchecken met pinpas of OV-chipkaart; als je geen van beide hebt, moet je je fiets maar even achter het Barlaeus parkeren voor een keertje. Je krijgt ’s ochtends een voucher van je mentor, waarmee je direct na afloop van het programma (uiterlijk 12.15 uur, zie rooster in de ‘1e brief 2023-2024’) in de fietsenstalling de tag kan laten plaatsen. Je fiets in de stalling plaatsen duurt langer dan de fiets gewoon voor of achter de school zetten, dus houd daar rekening mee met je vertrektijd van huis. Dinsdag 5 september, bij het ophalen van de lesroosters, lichten we alles nog even toe en volgt een laatste brief met kampeerinformatie (deze komt ook op de blog); we hopen dat iedereen er zin in heeft! 

Tot de 5e, ook namens de mentoren en hulpmentoren van de eerste klassen, 

Margriet

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten